Omtaler

Anita Soltinden
❤ Anne Kristin er en seriøs, dyktig og hjertevarm person som har sterk intuisjon og klarsyn. Som klarsynt medium kan hun være til svært god hjelp om du står fast i livet og ønsker råd og veiledning. Om du ønsker å få kontakt med dine kjære som er gått over til åndeverdenen, så kommer de også gjerne med tilstedeværelse for å hjelpe deg i livets skole via Anne Kristin.
I tillegg gir hun healing samt behagelig avslappende Innerlife massasje og hun har mine beste anbefalinger.

Morgenmeditasjon - en god start på dagen.
karriere-oppland1
Karriere Oppland Lillehammer tilbyr morgenmeditasjon til sine ansatte. Karriereveileder Anne K. Sjøli leder hver onsdag morgen sine kollegaer i en stille samlingsstund før arbeidstid. Gjennom snart et års tid har karrieresenteret tilbudt meditasjonsformen mindfulness, eller "oppmerksomt nærvær" som det også kalles, til sine ansatte. Av de 12 medarbeiderne ved senteret deltar halvparten jevnlig på øvelsene. Se artikkel om tilbudet her

Morgenmeditasjon

Min opplevelse av morgen-meditasjon er følgende: Anne skaper et veldig godt "rom" og en behagelig atmosfære som smitter over på oss andre som deltar. Dette gjør at hele seansen, fra du går inn døra og gjennom hele meditasjon, føles som et stort pusterom og en pause fra hverdagen og livet ellers. Måten hun veileder oss gjennom meditasjon sier noe om hvor profesjonell hun er, samtidig som det er henne som person som utstråler noe veldig positivt som smitter over. For meg som deltok for første gang, ble det hele veldig sterkt å kjenne på den tilstedeværelsen og hvordan kroppen reagerte på øktene med meditasjon. Til tross for at meditasjon var nytt for meg, klarte Anne på en meget god måte å veilede meg slik at det var utbytte for meg fra første stund.
Berit

MorgenmeditasjonMeditasjon på morgonen er en fantastisk start på arbeidsdagen. Du veileder meg på en behagelig og god måte som gir meg trygghet og ro i kropp og sinn. Dette velbehaget tar jeg med med videre inn i arbeidsdagen. Du har variasjon og tar meg med på flotte og spennende oppdagelser.
Sissel

Mona, 45 år, Trøndelag

Det var første gang jeg skulle på reading og var litt spent på hva dette var og hva det ville bringe inn, og ikke minst hvem som ville dukke opp.
Anne tok meg vel i mot og det ble en fin og god stund. Vi fant fort ut hvem det var som hadde komme igjennom for å formidle et budskap til meg. For meg har det vært veldig godt i ettertid å ta inn denne kontakten og viten om at det lå noe fint der i møtene som hadde vært i dette livet, da det ikke var så mange av dem, og at det likevel var en stor kjærlighet der.
Det kom også bekreftelse på veien videre i livet. Det gir en trygghet og en forankring i meg selv og et håp om å våge veien som er ment. Hvordan den skal folde seg ut er jo et lite mysterium, men jeg får ha tillit. Derfor er det veldig godt å ha vært i dette møte gjennom Anne, det gir en plattform, om man kan kalle det for det, som jeg kan stå stødigere på og kan gå tilbake på når tvilen kommer.
Og kjærligheten vil komme😊🍃den er på vei💞☀️💫🍃 tvilen er borte, jeg våger å tro på det💞☀️🙏
Takk🙏
Mona💞
PS! Og kanskje du kan legge ved bilde av fjæren.
En hilsen og en bekreftelse på at det var min aajja💫🍃

(Tilleggsnotat fra meg: under mediumseansen, hadde sitteren (Mona) et spørsmål som jeg formidlet til vedkommende fra åndeverden: " alle fjærene jeg finner om dagen, hva betyr de?"
Svaret Mona fikk var bare så kjærlighetsfylt og vakkert.
Da jeg kom hjem (jeg bor i en annen by), fant jeg samme type fjær på min veranda.Det har jeg aldri funnet her før. Veldig hyggelig hilsen fra hennes aajja (samisk ord).

Omtale fra en fornøyd kunde-

"Hei. Jeg er ei dame på 57 år, bosatt i Lillehammer- området. Vil fortelle om hvor heldig jeg var som fikk hjelp av Anne Kristin Sjøli. I begynnelsen av Januar ble jeg syk; fikk bronkitt, influensa, og var skikkelig dårlig. Etter hvert som brokitten og influensaen ble borte, ble jeg enda dårligere psykisk. Har bestandig vært i godt humør, glad og sett lyst på livet, men nå var jeg ikke glad lenger, ikke noe var morsomt, syntes alt var bare forferdelig trist! Det føltes som "jeg gikk ved siden av meg selv"! Har aldri opplevd noe sånt før, så gjennom ei venninne fikk jeg time hos Anne Sjøli. Har hatt fire timer hos henne, og nå er jeg blitt "den samme" dama jeg var før. Håper dette kan hjelpe andre i samme situasjon; ikke vent med sånne ting. Det er hjelp å få, og Anne Sjøli kan jeg anbefale på det varmeste, det er hun som har gjort meg frisk igjen!
Mvh. Ei som ser lyst på livet igjen!-

Johanne,53 år, Oppland
Jeg er en dame på 53 år med flere plager på kropp og sjel etter mange år med mishandling og overgrep. Et vanskelig ekteskap gjorde ikke saken bedre. På begynnelsen av året (2016),ble den psykiske tilstanden veldig dårlig. Jeg er skeptisk til alt som er alternativt,men et stykke jeg leste fikk meg til å ta kontakt med Anne Kristin. Det ble et møte der min tvil måtte vike for det jeg kjente skjedde med kroppen. Det med varme hender hadde jeg lest litt hoderystende om. Nok en ting jeg måtte akseptere at fantes etter å ha erfart det. Jeg har blitt møtt med ro,varme (både bokstavelig og annet) og ivaretakelse. Det å få ut gråt,føle seg ivaretatt og trygg er noe som for meg har vært uvant. Jeg har en lang vei og gå innen behandlingsapparatet,men føler og tror at den behandlingen jeg får hos Anne Kristin vil gjøre meg bedre rustet til resten av livet. Enten det er i behandling,eller i det daglige "normale"livet som for meg er ukjent og vanskelig. Takk

Åse-Wivi, 47 år, Hedmark
Må si Anne er meget treffsikker og intuitiv.Hun er behagelig, gav meg ro og og god veiledning som jeg tar med meg videre.Fikk en berørende beskjed fra en sjel som etter beskrivelsen til Anne var prikk lik min bestemor både utseendemessig og personlig.Utrolig imponerende😊👍