Anne Kristin Sjøli

Jeg er bosatt på Lillehammer. Er under utdanning som medium og transehealer ved Arthur Findlay College, Stansted i England. I tillegg til utdanningen hos AFC, utføres trening via sertifisert lærer og medium, Pamela Fornell.
Jeg er også utdannet karriereveileder fra Høyskolen i Lillehammer (2005) og terapeut, coach og livsveileder fra ArunA-akademiet (2011), samt kurs og godkjenning fra Reconnecting healing (2010). I tillegg sertifisert i kartleggingsverktøyet Profråd karriereservice fra NTNU (2014)
Jeg er medfødt naturlig intuitiv healer og har praktisert siden 2004. Jeg oppdaterer meg kontinuerlig innen selvledelse, mindfulness, healing og mediumskap.
Jeg tilbyr individuelle timer som medium, gir transehealing, spirituell coaching og veiledning, Innerlifeterapi og Innerlifecoaching.
For grupper tilbyr jeg kurs i stille nærvær (mindfulness), meditasjon og grunnleggende healing for de som ønsker åpne opp for sine evner.
Jeg har fulgt en indre flamme i å hjelpe mennesker, møte dem der de er, som de er. Jeg ønsker å bidra til indre ro, finne og styrke dine egne ressurser og drivkrefter. Jeg bidrar til prosesser som gir økt mestring og inspirasjon i forhold til egne muligheter og veien videre, privat og yrkesmessig.
Jeg har jobbet innenfor privat sektor innen økonomi, personal og lønn. Vært selger innen fjellklær og fjellutstyr, kursholder i grunnleggende datakunnskaper, DataKortet og kontorfag. Jeg har holdt morgenmeditasjon-sesjoner for kollegaer i Fylkeskommunen, og vært kursholder og veileder innen NAV-kurs for karriereavklaring og motivasjon for voksne.

.