Healing

Healing

Den healingen jeg tilbyr er åndelig healing. Det betyr at jeg bruker universell kraft (Gud) når jeg healer. Det er to saker som er viktig for min healing; resultat og enkelhet. Jeg har tro på at jo enklere jeg gjør selve healingen, jo større kraft kan jeg videreføre til deg.
Mitt mål er at du raskt skal føle bedring.

Healing kan virke positivt på alle typer smerter og de aller fleste sykdommer. Føler du at du har liten energi, søvnproblemer og stadig er sliten kan healing også hjelpe for dette. Healing har en effekt på over 90 % av de som kommer til meg. Noen blir kvitt mye av smertene og problemene sine og noen blir helt kvitt sine plager.
Mange av mine klinter har lidelser som grenser mot angst, fobier og depresjoner. For å hjelpe folk som sliter med dette bruker jeg flere teknikker. Det viktigste er healing sammen med en spesiell samtaleteknikk, basert på intuisjon og klientens persepsjon. Teknikken er ment å hjelpe deg til å komme frem til dine egne konklusjoner. Jeg gir ofte lette oppgaver til de som går hos meg. Denne metoden har ofte gitt meget gode resultater også når tilstanden har vart lenge. Jeg har klienter i alle aldre.
Jeg er ikke psykolog eller psykiater, og hverken vil eller skal jobbe på den måten. Hvis du har psykiske problemer og ikke allerede har oppsøkt det tradisjonelle helsevesen, oppfordrer jeg deg til å ta kontakt med dem.